برگزاری کارگاه طراحی آموزش اثربخش با نرمافزارهای کاربردی در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
معاونت آموزش تخصصی دانشکده داروسازی باهدف بهروز بودن و استفاده دانشجویان از نرمافزارهای تعاملی در آموزش اقدام به برگزاری این کارگاه آموزشی کاربردی کرد.
نشست هماندیشی اساتید دانشکده داروسازی با موضوع انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان برگزار شد
در نشست هماندیشی اساتید دانشکده داروسازی با موضوع انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان بر لزوم مشارکت همهجانبه و همبستگی اساتید، دانشجویان و کارکنان جامعه دانشگاهی در انتخابات تأکید شد.
انتشار نسخه کتاب جدید دایره المعارف سمشناسی به ویراستاری دکتر محمد عبداللهی استاد سمشناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
نسخه چهارم کتاب دایره المعارف سمشناسی در ۹ جلد (Encyclopedia of Toxicology, 4th edition) در سال ۲۰۲۴ توسط ناشر بینالمللی الزویر در نیویورک منتشر شد.
تامز برند: بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران بخش دوم
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، دکتر حمیدرضا نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران در بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران چنین گفت: از زمان آغاز دارالفنون به بعد یکی از جریاناتی که در کشور شکل گرفت؛ جریانات تألیف، ترجمه و تدوین کتاب بود و همزمان تألیف نشریات مختلف نیز به فواصل مختلف ماهانه یا دوماهنامه یا چند هفته یکبار با موضوعات سلامتمحور و پزشکی منتشر میشد.
کارگاه شناسایی خطرات آزمایشگاهی و راههای اطفا حریق در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
این کارگاه برای آشنایی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲، دستیاران گروههای آموزشی، کارشناسان آزمایشگاه و کارکنان دانشکده داروسازی برگزار شد.
انتشار عناوین تازههای کتابهای الکترونیکی بهمنماه ۱۴۰۲ دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
عناوین تازههای کتابهای الکترونیکی بهمنماه ۱۴۰۲ باتوجهبه نیازسنجی مراجعین کتابخانه دانشکده داروسازی منتشر شد.
سخنرانی دکتر محمد عبداللهی استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تأثیر تحریمها بر نظام دارویی کشور
استاد داروشناسی و سمشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست بررسی تأثیر تحریمهای اقتصادی بر وضعیت سلامت مردم و نظام سلامت کشور تأثیر تحریم بر نظام دارویی کشور را تبیین کرد.
تامز برند: بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران بخش اول
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران روابطعمومی دانشکده داروسازی، دکتر حمیدرضا نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی در بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران چنین گفت: از زمان آغاز دارالفنون به بعد یکی از جریاناتی که در کشور شکل گرفت؛ جریانات تألیف، ترجمه و تدوین کتاب بود و همزمان تألیف نشریات مختلف نیز به فواصل مختلف ماهانه یا دوماهنامه یا چند هفته یکبار با موضوعات سلامتمحور و پزشکی منتشر میشد.
دکتر مهشید منوری: مطالعه ای بر روی نوعی پانسمان زخم سوختگی جدید مبتنی بر نانوالیاف پوسته هستهای با هدف دارورسانی موضعی آنتیبیوتیکی و آنتیاکسیدانی به محل زخم انجام شد
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی نشان داده شد که نانوالیاف هسته پوسته PEO-CS-LEV/PLGA-QS از طریق دارورسانی موضعی LEV و QS یک زخمپوش مناسب برای بهبود زخمهای سوختگی و کرونیک است.
پروپوزالهای تصویب شده دوره دکتری عمومی و تخصصی دانشکده داروسازی دی ماه ۱۴۰۲
پروپوزالهای دوره دکتری عمومی و تخصصی دی ماه ۱۴۰۲ در شورای پژوهشی دانشکده داروسازی به تصویب رسید.